Iklan Billboard 970x250

απεργία εκπαιδευτικών 9/6 / Trith 9 6 Apergoyme Oloi Oles Sthn 24wrh Panekpaideytikh Apergia Agwnistikes Parembaseis Syspeirwseis Kinhseis Ekpaideytikwn D E

Iklan 728x90

απεργία εκπαιδευτικών 9/6 / Trith 9 6 Apergoyme Oloi Oles Sthn 24wrh Panekpaideytikh Apergia Agwnistikes Parembaseis Syspeirwseis Kinhseis Ekpaideytikwn D E

Εικοσιτετράωρη απεργία για τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου κήρυξε το ΔΣ της ΔΟΕ Δάσκαλοι αργά το βράδυ της Τρίτης ενάντια στην αξιολόγηση που εφαρμόζει το υπουργείο Παιδείας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αγωγή την. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι δάσκαλοι την επόμενη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.


Trith 9 6 2020 Oi Ekpaideytikoi Proxwrame Se 24wrh Apergia Prisma Radio

Οι αγώνες των εκπαιδευτικών και των μαθητών όλων των εργαζομένων για την ολόπλευρη μόρφωση και την ενίσχυση του δημόσιου σχολείου δε γνωρίζουν.

απεργία εκπαιδευτικών 9/6. Κεραμέως κατά εκπαιδευτικών για την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση ΠΟΛΙΤΙΚΗ 30092021 - 1140. Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Πέμπτη 106 Γενική Απεργία.

46922020 ΥΑ 108906ΓΔ4109202 διατάξεις για εσωτερικό κανονισμό που θα οδηγήσει στην υποβάθμιση των σχολείων και. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΔΟΕ αλλά και της ΟΛΜΕ η απεργία έρχεται ως απάντηση ενάντια στην αξιολόγηση που. Η απόφαση σύμφωνα.

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΡΙΤΗ 962020 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. Για την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου Τετάρτη 10 Ιουνίου οι εκπαιδευτικοί έχουν. 27092021 - 2131.

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Δικαστήριο η απεργία της ΑΔΕΔΥ μέσω της οποίας συνδικαλιστικές οργανώσεις της εκπαίδευσης καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την ερχόμενη Δευτέρα οι δάσκαλοι.

απεργία εκπαιδευτικών 9 6 2020. Η ομόφωνη πρόταση της Συνέλευσης των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας υπέρ της απεργίας αποχής στην αξιολόγηση του ΥΠΑΙΘ αναμένεται να απογειώση την. Φουντώνει η απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών και μπαράζ μαθητικών καταλήψεων.

Οκτώβριος 09 2021 - 2000. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 962020. 24ωρης απεργίας κήρυξαν οι εκπαιδευτικοί για αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου στα σχολεία της χώρας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 1030 πμ στο χώρο έξω από την Αντιπεριφέρεια. 24ωρη απεργία της ΟΛΜΕ την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 με συγκέντρωση και πορεία. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ αποφάσισε 24ωρη απεργία για την Τρίτη 9 Ιουνίου και ταυτόχρονα συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή στη 1 το μεσημέρι. Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn Antidroyn Sto N S Toy Yp Paideias Eidhseis Nea To Bhma Online. 24ωρης απεργίας κήρυξαν οι εκπαιδευτικοί για αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου στα σχολεία της χώρας.

Απεργία εκπαιδευτικών την Τρίτη 9 Ιουνίου. Παράνομη καταχρηστική έκρινε με σημερινή απόφαση το Πρωτοδικείο την απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση την οποία κήρυξε η ΑΔΕΔΥ. Την κινητοποίηση είχαν εξαγγείλει οι ΔΟΕ ΟΛΜΕ ΠΟΣΕΕΕΠΑ.

Παράνομη η απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση. 46922020 ΥΑ 108906ΓΔ4109202 διατάξεις για εσωτερικό κανονισμό που θα οδηγήσει στην υποβάθμιση των σχολείων και. Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μαςhttp.

ΙΝΤΙΜΕ ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ. Απεργία εκπαιδευτικών την Τρίτη 96 Οι ανακοινώσεις ΔΟΕ ΟΛΜΕ. Με το απεργιακό λουκέτο στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί εκφράζουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που φέρνει σημαντικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες.

Κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου για τη λεγόμενη αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών ν. απεργία εκπαιδευτικών 9 6 2020. Ανοιχτά θα παραμείνουν την Τρίτη 96 τα σχολεία όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με αφορμή τις κινητοποιήσεις της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ με 24ωρη απεργία.

Κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου για τη λεγόμενη αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών ν. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε την πανελλαδική απεργία των εκπαιδευτικών της 96 ενάντια στο νομοσχέδιο παίρνοντας θέσεις αγώνα μέχρι να αποσυρθεί το αντιδραστικό νομοσχέδιο του. Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 2329.

Η απεργία των εκπαιδευτικών έχει και την κάλυψη της ΑΔΕΔΥ η οποία αποφάσισε ύστερα από σχετικό αίτημα της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ την κήρυξη απεργίας αποχής για τους εκπαιδευτικούς από τις διαδικασίες εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης της σχολικής μονάδας. Athens Voice Radio 1025. Παράνομη έκρινε το Μονομελές Δικαστήριο Αθηνών την απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών κατά της αξιολόγησης μετά από την αγωγή που κατέθεσε η υπουργός Παιδείας.

Την απόφαση για 24ωρη απεργία έλαβε η. Με το απεργιακό λουκέτο στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί εκφράζουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου. Κούμας ανακοινώθηκε απεργία την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Απεργία εκπαιδευτικών τη Δευτέρα. ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΜΕ. Ανακοίνωση για απεργία εκπαιδευτικών.

Από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κων. Παράνομη και καταχρηστική έκρινε το Πρωτοδικείο την απεργία της ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Αλληλεγγύη στον αγώνα των εκπαιδευτικών.


Trith 9 6 Apergia Ekpaideytikwn To Myalo Einai O Stoxos Facebook


Trith 9 6 Kai Tetarth 10 6 Oloi Kai Oles Sthn Apergia Kai Ta Syllalhthria A Syllogos A8hnwn Ekpaideytikwn P E


Ekpaideytikoi Kerkyras Oloi Sthn Apergia 9 6 Alfavita


Apergoyn Oi Ekpaideytikoi Gia To Polynomosxedio Sygkentrwsh Sth Mia Sta Propylaia Libre


Kleista Ta Sxoleia Ayrio 9 6 Apergoyn Oi Ekpaideytikoi Logw Nomosxedioy


Fgb5fxuepbmx4m


Trith 9 6 Apergoyme Oloi Oles Sthn 24wrh Panekpaideytikh Apergia Agwnistikes Parembaseis Syspeirwseis Kinhseis Ekpaideytikwn D E


E Elme 8essalonikhs Oloi Sthn Apergia 9 6 Enantia Sto Nomosxedio Alfavita


Se 24wrh Apergia Oi Ekpaideytikoi Shmera Anoixta Ta Sxoleia


Oloi Sthn Apergia 9 6 Na Mhn Pshfistei To Nomosxedio Gia Thn Paideia Alfavita


Trith 9 6 2020 Oi Ekpaideytikoi Proxwrame Se 24wrh Apergia Panelladikh Grammateia Ekpaideytikwn


Sxoleia Kleista Thn Trith 9 Ioynioy Apergoyn Oi Ekpaideytikoi Logw Nomosxedioy E8nos


Stoys Dromoys Oi Ekpaideytikoi 24wrh Apergia 9 6 Kai Syllalhthria 9 10 6 Kata Toy Antidrastikoy N S Keramews


Sth Boylh To N S Toy Yp Paideias Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn Ta Nea


Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn Antidroyn Sto N S Toy Yp Paideias Eidhseis Nea To Bhma Online


Apergia 9 Ioynioy Panelladiko Mhnyma Katadikhs Toy Antiekpaideytikoy Nomosxedioy Panelladikh Grammateia Ekpaideytikwn


Kleista Sxoleia Trith 9 6 24wrh Apergia Ayrio Gia To Nomosxedio Ths Keramews Alphafreepress Gr


Apergia Twn Ekpaideytikwn Thn Trith 9 6 E Koufalia Gr


Sth Boylh To N S Toy Yp Paideias Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn In Gr

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post