Iklan Billboard 970x250

απεργια εκπαιδευτικων νομοθεσια / F48qlpkrbxjzqm

Iklan 728x90

απεργια εκπαιδευτικων νομοθεσια / F48qlpkrbxjzqm

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Πρόταση για 24ωρη απεργία στην Εκπαίδευση στις 11 Οκτώβρη. ΑΠΕΡΓΙΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 3 ΙΟΥΝΗ 1030 στην Κ.


Apais2juiezctm

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ.

απεργια εκπαιδευτικων νομοθεσια. ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Βασική Νομοθεσία για τη λειτουργία των δομών της Ελληνικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την επιμέλεια του φιλολόγου Αλέξανδρου Αλεξανδρίδη. ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.

Κεραμέως με εκπροσώπους της. Πρόταση προς τα ΔΣ και τις ΓΣ των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων ΠΕ ΔΟΕ - ΟΛΜΕ κατέθεσε η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών γ. ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΓΣΕΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΕΑΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙ.

Ο περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Νόμος του 1969 Ν. Πρόταση προς τα ΔΣ. Δημοσιεύθηκε ο Ν.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Βασική Νομοθεσία για τη λειτουργία των δομών της Ελληνικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την επιμέλεια του φιλολόγου Αλέξανδρου Αλεξανδρίδη. 1001985 ΕΕ ΠαρΙ Αρ2078 2791985. 48ωρη απεργία αποφάσισε η ΟΛΜΕ Συνεδρίασε χθες Σάββατο η γενική συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας οι οποίοι μετέφεραν τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των καθηγητών για την πορεία του κλάδου.

48252021 για ψηφιακούς νομάδες και την αναμόρφωση διαδικασιών απελάσεων και επιστροφών πολιτών. Στην επίθεση που δέχεται η εκπαίδευση με τους αντιεκπαιδευτικούς νόμους της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Ειδήσεις - Απαντώντας σε ερωτήματα συναδέλφων δημοσιεύουμε τη νομοθεσία που καταφέραμε και συγκεντρώσαμε και που αφορά την απαλλαγή των πολύτεκνων εκπαιδευτικών από εξωδιδακτικές εργασίες στο σχολείο. Για να μη ζήσουμε εμείς και οι μαθητές μας σαν δούλοι στον 21ο αιώνα. ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Μαζικά - Ενωτικά - Ταξικά. Η συμμετοχή νοείται με όλες τις ιδιότητες. 45472018 ΦΕΚ 102Α12-6-2018 Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις άρθρο 88 Ρυθμίσεις για ζητήματα αδειοδότησης φορέων εκπαίδευσης και κατάρτισης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΚΞΓ. και της κυβέρνησης ιδιαίτερα με το νόμο 482321 αλλά και τον. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ.

Στην περίπτωση αυτή ο. Ο γονέας εκπκός μπορεί να επιλέξει τις διευκολύνσεις τις παρ2 του αρθρ53 του Υ. Κεραμεως με εκπροσωπους της ΕΣΑμεΑ.

2 Νόμος του 1985 Ν. Pdf Ο περί. ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙΕΛΕ ΟΛΜΕ. 101969 pdf Ο περί Δημοσίας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Τροποποιητικός Αρ. Η απεργία αποτελεί δικαίωμα των εργαζομένων που ασκείται από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ως μέσο για τη διαφύλαξη και προαγωγή των οικονομικών εργασιακών συνδικαλιστικών και ασφαλιστικών συμφερόντων των εργαζομένων και ως εκδήλωση αλληλεγγύης για τους αυτούς.

ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΕΚΝΟΥ. ενάγοντα ή εναγόμενου μηνυτή ή μυνηθέντος αιτούντος ή καθού μάρτυρα ή. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 163 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 95 ΑΠΕΡΓΙΑ 90 ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ 83 ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 82 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 78 ΑΠΟΨΕΙΣ 62 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 58 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 57 ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ 56 ΚΑΤΑΓΓΕ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΔΟΕ ΟΛΜΕ άμεσης κλιμάκωσης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων στην Εκπαίδευση. Όταν η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών τηςσχολικής μονάδας συμμετέχουν στην απεργία-αποχή τότε στο συγκεκριμένο ζήτημαδεν έχει απαρτία ο σύλλογος διδασκόντων και άρα δεν μπορεί να προχωρήσει καμίαδιαδικασία σχετικά με την αυτοαξιολόγηση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ. ΑΔΕΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. Άδεια με αποδοχές για ανατροφή τέκνου.

ΝΟΜΟΣ 48232021ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Αρχική Νομοθεσία Εκπαιδευτική Νομοθεσία ΝΟΜΟΣ 48232021ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΔΟΕ. των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων ΠΕ.

Οι αλλαγές στην εκπαιδευτική νομοθεσία για τα Άτομα με Αναπηρία στο επίκεντρο της συνάντησης της Ν. Οι αλλαγες στην εκπαιδευτικη νομοθεσια για τα Ατομα με Αναπηρια στο επικεντρο της συναντησης της Ν. ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΚΗ παράγραφος 1 τελευταίο εδάφιο Χορηγείται άδεια μιας 1 έως τριών 3 ημερών για συμμετοχή του εκπαιδευτικού σε δίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝ. Οργάνωση και αγώνας για μόρφωση και για ζωή.


F48qlpkrbxjzqm


Mvkevn4ztjmlxm


Prwtodikeio Paranomh Kai Kataxrhstikh H Apergia Ths Adedy Gia Thn A3iologhsh Twn Ekpaideytikwn Mononews


Ljomanzch9f4rm


5cttquwqzouk M


A3iologhsh Adedy Kanonika H Apergia Twn Ekpaideytikwn Th Deytera Alfavita


B3evddq9x Nwum


Vjycm7accip1gm


Yd7m 8h 2kiuem


Deqtr6iynprxqm


Ugmnz2bcwzj5 M


3dincewwpd6zim


Apergia Ekpaideytikwn Kleista Sxoleia Th Deytera 11 Oktwbrioy Newspedia Gr


Oiele Apergia Apoxh Apo Thn Parwdia Ths A3iologhshs Keimeno Enhmerwshs Nomikhs Tekmhriwshs


Syllalhthrio Thn Deytera Stis 11 30 Sto Efeteio Me 24wrh Apergia Twn Ekpaideytikwn Kai 3wrh Stash Se Olo To Dhmosio Alfavita


Khry3an 24wrh Apergia Oi Ekpaideytikoi Kleista Ta Sxoleia


Jtzsaehsikshom


A3iologhsh Ekpaideytikwn Shmera H Ayrio H Apofash Gia Thn Apergia Apoxh Alfavita


Ey0eekn5udh8nm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post