Iklan Billboard 970x250

απεργια εκπαιδευτικων τριτη - Sth Boylh To N S Toy Yp Paideias Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn Ta Nea

Iklan 728x90

απεργια εκπαιδευτικων τριτη - Sth Boylh To N S Toy Yp Paideias Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn Ta Nea

Ενέργειες βήματα για την υλοποίηση της απόφασης του ΔΣ. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ την ίδια μέρα στις 1300.


Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn Antidroyn Sto N S Toy Yp Paideias Eidhseis Nea To Bhma Online

ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

απεργια εκπαιδευτικων τριτη. 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020. 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΒΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ.

Ημερολόγιο Απεργιών Καταγραφή Απεργιών Αργίες Ονομαστικές εορτές και Καιρός. για κήρυξη απεργίας αποχής από την αυτοαξιολόγηση Ανακοίνωση ΔΟΕ. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ 10620ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Κοραή Στάση εργασίας ΑΔΕΔΥ 1130 ως το. Ειδήσεις - Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Τρίτη 9 Ιουνίου λόγω της 24ωρης απεργίας. Γι αυτό κηρύσσουμε επιπλέον μία τρίωρη στάση εργασίας ώστε να λειτουργήσει ως 24ωρη απεργία η 9 η Ιουνίου 3ωρη ΔΟΕ τρεις τελευταίες ώρες 3ωρη ΣΥΛΛΟΓΟΥ τρεις πρώτες ώρες.

Αντιγριπικός Εμβολιασμός Ελλάδα 2021 2022. ΟΛΕΣΟΛΟΙ ΤΡΙΤΗ 511 1200 το μεσημέρι πλ. Συντριπτική συμμετοχή στη μεγάλη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση υπερασπίζοντας το δημόσιο σχολείο τα εργασιακά.

Οι εκπαιδευτικοί κήρυξαν 24ωρη απεργία για την Τρίτη 9 Ιουνίου στα σχολεία της χώρας αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που φέρνει σημαντικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από το. 12052021 ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 135 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ.

Με το απεργιακό λουκέτο στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί εκφράζουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που φέρνει σημαντικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες. Καλούμε έστω και τώρα τη ΔΟΕ να προκηρύξει κανονική 24ωρη απεργία για την Τρίτη 910. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Καθηγητές και δάσκαλοι. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 1951 Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην απεργία και στις συγκεντρώσεις της Τρίτης 6 του Ιούνη 2020 γιατί. Για να εκφραστεί η αποδοκιμασία στην αντιδραστικότερη επίθεση στην εκπαίδευση εδώ και.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2711 1030 πμ. ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2511 ΣΤΙΣ 7 μμ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών μετά από προσφυγή της κυβέρνησης.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. Ενέργειες βήματα για την υλοποίηση της απόφασης του ΔΣ. Εκπαιδευτικοί για αξιολόγηση.

για κήρυξη απεργίας αποχής από τις διαδικασίες που προβλέπονται από την υπ αρ. Συναδέλφισσες συνάδελφοι Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 απεργούμε για να μην ψηφιστεί από τη Βουλή το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Με το απεργιακό λουκέτο στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί εκφράζουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που φέρνει σημαντικές αλλαγές σε όλες τις.

ΝΕΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ. Έκτακτη πρόσθετη χρηματοδότηση για τα ΚΔΑΠ. 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Χαιρετίζουμε την ανταπόκριση στην απεργία-αποχή. Ανοιχτά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 96 τα σχολεία όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με αφορμή. ΣΕ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΕΡΑΜΕΩΣ.

1862 Αθήνα 1792021 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών ΠΕ. για κήρυξη απεργίας. 24ωρη απεργία στα σχολεία την Τρίτη 24-09-2019 Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την 24 Σεπτεμβρίου 2019 θα συμμετάσχουν καθηγητές και δάσκαλοι.

186217-09-2021 Δήλωση για απεργία αποχή. Με ενότητα συνεχίζουμε τον αγώνα28092021 - 1947. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 1100 πμ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020. ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΙΤΗ 195 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΟΧΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. 24ωρης απεργίας κήρυξαν οι εκπαιδευτικοί για αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου στα σχολεία της χώρας.


Pame Ekpaideytikwn Oloi Sthn Apergia Thn Trith 24 Septembrh Elme Mag Gr


Kleista Ta Sxoleia Thn Trith Logw Apergias Twn Ekpaideytikwn


Ypoyrgeio Paideias Anoixta Ta Sxoleia Thn Trith 9 Ioynioy Para Thn Apergia Twn Ekpaideytikwn


Syntonistiko Anaplhrwtwn Adioristwn Ekpaideytikwn Trith 24 9 Apergia 10 30 Xayteia


Oloi Kai Oles Sthn Apergia Thn Trith Alfavita


Sth Boylh To N S Toy Yp Paideias Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn Ta Nea


Apergia Twn Ekpaideytikwn Thn Trith Huffpost Greece


Apergia Ekpaideytikwn Thn Trith Koinwnia Ant1 News


Kleista Ayrio Ta Sxoleia 24wrh Apergia Ekpaideytikwn Oxi Sto Nomosxedio Keramews


Trith 9 Ioynioy Oloi Sthn Apergia Kai To Syllalhthrio Syllogos Ekpaideytikwn P E Nikaias Peiraia


Kleista Thn Trith Ta Sxoleia 24wrh Apergia Twn Ekpaideytikwn Enantia Sto Nomosxedio Keramews Hellasjournal Com


Ep Aoristo Apergia Ergazomenwn Sta Apogeymatina Kai Bradina Programmata Toy Yppan Se Ep Aoristo Apergia Katerxontai Apo Thn Trith 11 5 2021 Oloi Oi Ekpaideytikoi Twn Apogeymatinwn Kai Bradinwn Ekpaideytikwn Programmatwn Toy


Apergia Twn Ekpaideytikwn Thn Trith Gia To Polynomosxedio Cnn Gr


Giwrgos Kabbadias H Triakontaetia Twn Ekpaideytikwn Agwnwn 1988 2018 Alfavita


Apergia Ekpaideytikwn Eidhseis Twra


Apergia Kai Sygkentrwsh Thn Trith Apo Toys Ka8hghtes


Apergia Ekpaideytikwn Eidhseis Twra


Ypoyrgeio Paideias Anoixta Ta Sxoleia Thn Trith Para Thn Apergia Twn Ekpaideytikwn Eidhseis Nea To Bhma Online


Kanonika H Apergia Twn Ekpaideytikwn Trith Kai Tetarth Edwsan Dhmosies E3hghseis Video Cyprus Times

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post